A. Identify The Base, Rate, And Percentage Then, Find The Value Of The Unkno…

A. Identify the base, rate, and percentage Then, find the value of the unknown. Given 30% ofhis 1.8 Base Rate Percentar n 1 2 5 790 is n % of 900 3 2.9 is 30% of n a 225 is 25% of n 70% of n is 14.7 6 113 is 13% of 7/28% of n is 196 8 35% of n is 1200 9 14175.5 is 11%6 of n 10 In is 40% of 65​

Step-by-step explanation:

1. Base: 1.8, Rate: 30%, Percentage: n%

n% = (30/100) x 1.8

n% = 0.54

Answer: n% = 0.54

2. Base: 790, Rate: n%, Percentage: 900

n% = (900/790) x 100

n% = 113.93

Answer: n% = 113.93

3. Base: n, Rate: 30%, Percentage: 2.9

0.3n = 2.9

n = 9.67

Answer: n = 9.67

4. Base: n, Rate: 25%, Percentage: 225

0.25n = 225

n = 900

Answer: n = 900

5. Base: n, Rate: 70%, Percentage: 14.7

0.7n = 14.7

n = 21

Answer: n = 21

6. Base: 7/28, Rate: 13%, Percentage: 113

(13/100)n = 113 x (7/28)

n = 326

Answer: n = 326

7. Base: n, Rate: 28%, Percentage: 196

0.28n = 196

n = 700

Answer: n = 700

8. Base: n, Rate: 35%, Percentage: 1200

0.35n = 1200

n = 3428.57

Answer: n = 3428.57

9. Base: n, Rate: 11.6%, Percentage: 14175.5

0.116n = 14175.5

n = 122006.03

Answer: n = 122006.03

10. Base: 65, Rate: 40%, Percentage: n

0.4 x 65 = 26

n = 26

Answer: n = 26

See also  How To Slove 113 Is 13% Of N